miércoles, 2 de marzo de 2011

Actes 8M Xarxa de Dones de la Marina Alta


03/03/2011
Es celebrarà el proper dijous 3 de març. La manifestació serà a les 19:30 a la Glorieta de Dénia, i el sopar-homenatge a les Dones al restaurant los Arcos de Pedreguer a les 21 h.
La Xarxa de Dones de la Marina Alta celebra el Desè Sopar Homenatge a les Dones, amb motiu del 8 de març. Enguany l’ homenatjada és la coneguda advocada, defensora dels drets de la dona i dels treballadors, Cristina Almeida. Durant el sopar de dones es projectarà l’audiovisual “10 anys Visibilitzant Dones”, un resum dels homenatges que la Xarxa ha realitzat al llarg de la darrera dècada, en reconeixement als treballs que diferents dones han fet en favor de la justícia, la igualtat, la democràcia, la cultura, l’art, la ciència, l’educació, la sanitat, el sindicalisme, l’esport i el progrés de la societat en general.
Aquest 8 de març té connotacions especials, es commemora el centenari del Dia Internacional de la Dona, instaurat des de 1911
Per a reserva de tiquets del sopar de dones, poseu-vos en contacte amb mi, per aquest mateix correu, al de la xarxa de dones xarxadones@gmail.com o bé amb alguna dona de xarxa del vostre poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario