jueves, 16 de febrero de 2012

L’Institut Català de les Dones convoca un concurs de lemes a través de Twitter per commemorar el Dia Internacional de les Dones

L’Institut Català de les Dones (ICD) ha iniciat un concurs de lemes a través de la xarxa social Twitter amb l’objectiu de trobar el lema que millor reflecteixi quin és el principal repte a què s’afronten les dones catalanes del segle XXI, en el context de les profundes transformacions estructurals que estem vivint a nivell global i en el marc de les reivindicacions que tenen lloc al voltant de la commemoració del Dia internacional de les Dones.
Els lemes han de ser originals, inèdits i concisos, no poden excedir els 140 caràcters i el tuit ha d'incloure l'etiqueta #diadones.
Un Jurat valorarà l’originalitat, la capacitat de síntesi de la idea proposada i la capacitat d’impacte del missatge. El concurs, que s’organitza amb la col·laboració de Sàpiens Publicacions, finalitza el dilluns 27 de febrer. El primer premi és una subscripció d’un any a una revista d’aquesta empresa (Sàpiens, Descobrir Catalunya, Descobrir Cuina o Time Out) i les dues mencions especials, un lot de llibres. Els lemes guanyadors es faran públics durant la setmana del 8 de març al web, al Facebook i al Twitter de l'ICD.
Més informació

No hay comentarios:

Publicar un comentario