viernes, 17 de junio de 2011

Convocatòria I Premi ADPC de Periodisme no sexista per a estudiants de ciènces de la comunicació

L’ Associació de Dones Periodistes de Catalunya convoca la primera edició del premi de periodisme no sexista on podran participar les persones estudiants universitàries de Ciències de la Comunicació.
La nostra associació treballa per incorporar la visió no sexista en els mitjans de comunicació i reivindica la funció social del periodisme que sense una visió inclusiva entre homes i dones no pot ser realitzada.
Amb aquest premi pretenem promocionar i difondre aquests valors entre l’estudiantat.
Capçaleres col·laboradores:
Diari ARA Diari 20minutos Xcat.cat Donesdigital
Objectius del premi:
Que la perspectiva de gènere i el llenguatge inclusiu siguin presents en el periodisme i les formes de comunicació que desenvoluparan els i les professionals que avui estudien Ciències de la Comunicació.
Remarcar la importància de la funció social del periodisme que exigeix que les persones tinguin accés a una informació contrastada i verídica.
Fer evident que no hi ha bon periodisme sense perspectiva de gènere.
Aquest premi per a l'estudiantat té un apartat especial patrocinat per l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona que, a més a més, dels objectius ja descrits vol posar en valor i difondre el treball del Parlament Europeu respecte a la igualtat de gènere.
Tema:
El tema dels treballs és lliure, excepte en la modalitat del Premi Especial del Parlament Europeu.
Termini de presentació:
El termini de lliurament serà del 14 de juny al 24 d’octubre del 2011 Inscripció:
La inscripció és gratuïta. Només és pot presentar 1 proposta per persona o equip. Els equips estaran formats per un màxim de 5 persones.
Más información, en la web

No hay comentarios:

Publicar un comentario