lunes, 24 de octubre de 2011

"El pit al descobert", exposició fotogràfica


L' Associació Dones Solidaries d'Alella i Oncolliga - Alella, ha presentat l’exposició fotogràfica "El pit al descobert" el divendres 21 d'octubre, a les 20 hores, a "Can Lleonart" d'Alella. L'exposició es podrà visitar fins al dia 30 d'octubre.
Aquesta exposició s'enquadra en les activitats que promou la Fundació Oncolliga per prevenir les malalties oncològiques i a les que l’Associació Dones Solidaries d'Alella donà suport.
A l'acte inaugural hi han hagut diversos parlaments i una conferència a càrrec del Dr. Pere Puig i Gris, cap de la Unitat Funcional de Patologia Mamaria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, de títol "Què cal saber del càncer de mama".
Dita exposició forma part d’un dels actes que tindrà lloc en el marc del IX Congrés Català de Sinologia sota la direcció del Dr. Puig. 31 fotografies que mostren l’evolució del pit de la dona des de la infantesa fins a la senilitat, en els diferents estats en què el podem trobar de salut i malaltia.
L'exposició estarà oberta els dies laborables de 17h a 19h 30' i els dissabtes i diumenges de 11h a 13h30'. Estarà disponible per a escoles a hores concertades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario